Mitt eget hem

Är det någon som känner igen sig i tanken att alla andras hem har mycket snyggare inredning än det egna hemmet? Alla andra har tänkt på smarta detaljer och liknande som ser så bra ut, men hemma känns det inte alls lika bra. Det finns verkligen inredning för varje hem bara man vågar tänka lite annorlunda. Våga prova och skulle det absolut inte bli bra går det alltid att återgå till hur det var innan man gjorde en förändring.

 

Det som är viktigast är att det blir trivsamt för en själv. Ingen annan ska komma och berätta vad som är dåligt, fult eller inte bra. Dom ska ju inte bo där, utan man bor ju själv i det egna hemmet. Fundera ut lite vad du själv tycker om då det kommer till färger, mönster och former. Är det kanske något som passar lite bättre än något annat? Prova då och skapa inredning som är i din smak.

 

Inspiration går att få från många sidor på internet, tidningar och liknande som kan ge förslag. Man behöver inte kopiera rakt av utan uppmärksamma olika färgkombinationer som man aldrig tänkt på tidigare, eller någon annan detalj som man verkligen fastnar för. Vill man ta hjälp och få fart på inredningen går det att fråga vänner eller anlita någon som jobbar med det varje dag. På så sätt går det att göra en stor förändring som man sedan allt eftersom kan förändra till sitt eget uttryck. Hur kommer ditt hem till slut att se ut om du får bestämma?