Snabblån – ett sätt att skaffa dröminredningen till ditt hem

De flesta av oss som är intresserade av inredning har vissa möbler som vi drömmer om att äga. Oftast är anledningen till att vi inte har skaffat dem än att de har en rejäl prislapp. Men faktum är att möbler som är dyra att köpa ofta håller bättre kvalitet och därför varar längre än billigare möbler. I en del fall kan de dyra möblerna till och med gå i arv till nästa generation.

Just precis den höga kvaliteten är en bidragande faktor till att det ändå är både prisvärt och smart att investera i kvalitetsmöbler. Så ju tidigare du köper dina drömmöbler, desto längre kan du använda dem.

Snabblån hjälper dig till de perfekta köpen

Kvalitetsmöbler kan du alltså köpa på auktion. Skulle det där riktiga fyndet dyka upp på en auktion, oavsett om det är online eller fysiskt är det dags att slå till! När du behöver snabba cash finns det snabblån att ansöka om. På Fair-laan finns snabblån från flera olika långivare sammanställda så du kan enkelt jämföra lånevillkor och ränta. Det du behöver göra är att välja det som ger dig bäst villkor. För att ansöka klickar du sedan på “Ansök nu”.

När du ansöker om snabblån behöver du visa att du är kreditvärdig eftersom det inte krävs någon säkerhet för snabblån. För att långivarna ska vara säkra på att du kan betala tillbaka beloppet du vill låna måste du kunna visa att du har en tillräcklig månadsinkomst. Behandlingen av din låneansökan är snabb, och om du godkänns som låntagare får du oftast pengarna utbetalda till ditt konto redan samma dag.

Snabblån kan du använda till vad du vill, till exempel inköp av kvalitetsmöbler. Skillnaden mellan snabblån och vanliga banklån är att snabblån har kortare återbetalningstid och oftast lite högre ränta. Det är oftast enklare att ansöka om ett snabblån och precis som namnet antyder är både behandlingen av ansökan och utbetalningen av pengarna snabbare än vid traditionella banklån.

Snabblån med låg ränta

Ofta förknippas snabblån med höga räntor. Det är inte alltid sant. Visst är räntorna högre än för lån med säkerhet, men det gäller även vid traditionella banklån utan säkerhet, så kallade blanco-lån. Det korta återbetalningstiden gör dock att den totala ränteutgiften inte måste bli jättestor. Din personliga ränta på ett snabblån kommer avgöras av din kreditvärdighet, och bestäms alltså när din ansökan behandlas av långivaren.

Marknaden för lån är idag väldigt stor i Sverige, och det finns många långivare som erbjuder snabblån. Det gör att du som låntagare kan välja en långivare som erbjuder villkor som passar just dig. Tänk på att ta med även avgifter för lånet vid din jämförelse, eftersom det kan påverka den totala kostnaden för ditt lån.

Många långivare ger ett preliminärt förhandsbesked online redan när du ansöker om lånet. På så sätt behöver du inte vänta onödigt länge på att få veta om din ansökan beviljas eller inte. Skulle det preliminära beskedet vara avslag finns det ett flertal andra långivare att ansöka hos.