Gör det enkelt för dig

Är du en person som lätt tröttnar på saker? Till exempel på en väggfärg efter bara några månader? Eller på något annat som du har där hemma som inte är så enkelt att bara byta ut? Om detta stämmer in på dig behöver du inte vara orolig. Det finns en lösning på problemet som kan göra att du aldrig kommer känna dig trött på din inredning hemma igen.

Byt med varandra

En sak du kan göra är att samla ihop några personer och byta saker med varandra. Det kan till exempel vara örngott, prydnadssaker eller porslin. Se bara till att allting är rent innan ni byter det med varandra. Det här är ett bra sätt att byta ut saker och samtidigt slippa köpa nytt hela tiden.

Byt färger

Oftast är det inte själva saken du tröttnar på – utan färgen. Då kan du göra så att du sätter upp olika posters eller tavlor på väggen för att bryta av väggfärgen. Eller så kan du köpa ett nytt fodral till soffan så att du kan ändra färg även på den. Köp nya lakan med en färg du inte har eller häng ut kläder från garderoben som är i en specifik färg.

Sätt upp ett schema

Om du vill kan du sätta upp ett schema när du ska byta ut lite saker där hemma. Det kan vara något så enkelt som att byta ut gardinerna eller en lampskärm. Även det lilla kan göra skillnad och att byta ut något litet regelbundet kan göra mycket.