Blogg

Allt fler upptäcker det här med att börja blogga om sin vardag. Det kan handla om familjeliv, vad man gör på fritiden, i arbetet med mera. Man kan i stort sett blogga om vad som helst. Det märks också på inredningsfronten. Allt fler börjar lägga upp bilder och videor på hur de har det hemma. De visar sin inspiration och hur de har lyckats skapa en individuell stil efter den. Här kan du läsa lite mer om det här om att blogga om inredning.

Inlägg om förändringar

Ofta handlar bloggar om inredning och om att förändra. Bloggaren lägger ute före- och efterbilder på hela hus, mindre rum eller detaljer. Sedan beskriver bloggaren hur denne har gått tillväga för att förvandla saken eller rummet. Det kan ha skett genom målning, tapetsering eller kanske genom en total renovering. Om man har ett eget hus är det i stort sett bara fantasin som sätter gränser för vad man egentligen kan göra. Även i en hyrd bostad kan man dock se till att skapa en omgivning som man trivs med.

Att starta upp bloggen

Det som kan vara svårast är att starta upp en blogg och få läsare till den. Många gånger kan man tipsa vänner och familj som sedan sprider bloggen vidare. Det kan också vara klokt att knyta bloggen till sin Facebook eller liknande sociala medier. Då kommer det upp en notis för alla vänner och följare att det lagts till något nytt på sajten. När man har fått tillräckligt många läsare på bloggen kan man ofta kontakta olika företag och höra om det finns något intresse av att sponsra bloggen eller kommande inlägg. Det kan till exempel handla om ett samarbete där det lottas ut produkter till läsarna på bloggen, eller om att bloggaren ska göra en recension av en produkt eller maskin.