Inred med saker från second hand

Inredning är roligt och kan ge ett rum en helt ny känsla. Det kan dock bli väldigt dyrt om man ska köpa allt nytt. Därför är det en bra idé och titta runt på second hand för att göra fynd. I de butikerna finns stor som små saker, väntade saker och helt oväntade som man aldrig skulle ha kunnat tänka sig. I många städer finns flera olika second hand butiker och till det kommer alla loppisar hos privatpersoner.

 

Det går inte och förvänta sig att man en och samma dag ska hitta inredning för ett helt hus. Istället kommer det och bli flera turer till olika ställen, men det kan istället göras till spännande utflykter för hela familjen. Låt barnen få välja en sak som kostar fem kronor och tävla i vem som hittar den mest unika. 

 

När man köper möbler på second hand ska man vara lite uppmärksam på skicket då det kommer till möbler med tyg. Kolla så att tyget ser helt och rent ut för att minimera risken att få in vägglöss eller liknande i hemmet. Innan möblerna tas in kan man alltid tvätta av dom ordentligt. Det finns olika medel att använda sig av som ska hjälpa till och sanera möbler.

Skulle man hitta en möbel som är helt perfekt i form och design, men fel i färg går det alltid och klä om med nytt tyg. Något som kan vara svårt att hitta begagnat är köksmaskiner av olika slag. Upptäck alla varianter som finns på kitchentime.se och dröm er bort i bra hjälpmedel i köket.