Ha din egen meditationshörna hemma

Nyckeln till att skapa en regelbunden rutin är att ha ett ramverk som stödjer den nya rutinen, i form av tid, plats och utrustning. Om vi inte har en dedikerad plats för matlagning och en plats är vi sitter ner och äter, samt alla tillbehör och utrustning vi behöver för att laga och äta mat, plus tid i schemat för detta, då skulle det bli en massa kaos varje gång det var dags att äta frukost, lunch eller middag.

 Samma princip går att applicera på nya rutiner man vill etablera i sin vardag, såsom regelbunden träning, yoga eller meditation. Vart finns det plats för den där yogamattan och vad ska du spela för playlist och hur kan du få göra din yoga i lugn och ro och när ska du ha tid?

 När det kommer till meditation hjälper det oerhört mycket om du har en meditationshörna hemma eller på kontorshotell Östermalm om det är där du arbetar under veckan. En meditationshörna behöver inte vara något komplicerat eller fancy. Det räcker med en skön meditationskudde och ett litet bord med rökelser, ljus, en Buddha-staty eller vad som inspirerar dig till en själslig stund.

 En skön filt kan också vara bra att ha så att det är varmt och skönt, samt ett par hörlurar om du har behov av det. Planera sedan in din(a) dagliga meditation(er) i ditt schema, informera familjen om detta och plötsligt kommer det att vara så enkelt att få till de där rogivande och fridfulla stunderna på regelbunden basis.