Kontorsinredning

Ska ditt företag flytta till ett nytt kontor, och du ska vara med och inreda det? Eller ska du kanske skaffa dig ditt helt egna första kontor? Då behöver du tänka ett extra varv för att se till att inredningen blir snygg och lämplig för just ditt företag. Banquet.se har det mesta du behöver för att få till funktionella och snygga konferenslösningar och skrivbord.

Ergonomi

När det gäller kontorsinredning är ergonomi väldigt viktigt. Vi tillbringar mycket tid på jobbet och därför måste möblerna hjälpa oss i vårt arbete. Om du har möjlighet är det bra att låta medarbetarna prova ut sina egna unika stolar.

Höj och sänkbara skrivbord är en självklarhet på dagens kontor. Ordentligt med eluttag behövs vid varje skrivbordsplats, eftersom dagens kontor är fullt med mobiler, paddor och datorer som behöver laddas.

Loungedelen

Ja, eller fikahörnan som den kallades förr. Här är det inte lika viktigt med ergonomi, utan satsa på bekväma soffor och fåtöljer som inbjuder till avslappning och samtal. Några bord med stolar att äta vid behövs förstås också.

Kreativitet

Jobbar du på en startup eller ett annat företag där kreativiteten flödar är det troligt att en del av arbetet kommer att ske i loungedelen, så se till att det finns bord att ställa datorer på, och ordentligt med eluttag. Kanske är det också smart att sätta upp några whiteboards i närheten, så att man snabbt kan rita upp sina idéer. Whiteboards är för övrigt perfekta att ha på flera ställen på kontoret, så flera grupper kan vara kreativa samtidigt.