Ge kreativa gåvor denna jul

Många av våra läsare är kreativa personer som älskar konst och design. Låter det som du? Då skulle du säkert tycka att det vore roligt att ge kreativa gåvor till vänner och bekanta denna julafton. En kreativ gåva kan vara allt från väldigt billig – gratis, med andra ord – eller väldigt påkostad. Du kanske vill ge någon i familjen ett par snygga barstolar från Nordal i trä eller läder i häftig design eller trycka upp några posters baserade på din egen fotokonst?

Det finns inga gränser för vad du kan göra om du sätter igång i god tid! Nu är det mindre än en månad kvar till julafton, så det är perfekt läge att börja förbereda de kreativa julklapparna för året. Vänta inte till sista minuten och ge dig ut i julvimlet på Åhléns för opersonliga klappar som böcker, strumpor, utemöbler till balkongen och scarves… Tänk till lite och skapa något unikt som kommer från hjärtat.

Om du målar dina egna tavlor kanske du vill fundera på att trycka upp art prints av dina favorittavlor? Det är ungefär som posters men av bättre kvalitet, vilket ger mer en genuin känsla och därför passar det perfekt till konst. Sedan kan man också rama in sina art prints för en väldigt fin julklapp, men man kan också ge bort ett print utan att rama in det. Kom ihåg att skriva din signatur nere i högra hörnet för att ge det en professionell look! Det är  definitivt en gåva som kommer att uppskattas av dina vänner och bekanta.