Snygg dekoration till jul

Vi ska komma ihåg att det inte måste vara bara rött och grönt hemma när det är jul, och heller inte bara vitt och silver! Ta chansen och inred ditt hem på ett sätt som passar med din egen smak och dekorera med ting som reflekterar din personlighet och dina intressen. Låt oss säga att du älskar att resa och att New York är en av dina favoritstäder – varför inte köpa ett par schyssta svartvita posters på New York till vardagsrummet? Det spelar ingen roll om det är jul eller påsk, du måste inte ha en massa tomtar överallt.

Sedan kan man komplettera sin unika stil med ett par fina tomtar och en adventsljusstake i rött eller vitt, men det kan få vara ganska minimalt. Huvudsaken är att du inreder ditt hem på ett sätt som känns helt rätt för dig. Om du ska bjuda över vänner och familj över jul och nyår kan det vara trevligt att ha det fint hemma med lite nya detaljer! Det ger också hemmet en frisk fläkt som kan vara behövlig nu när många av oss spenderar lite extra tid hemma i år.

Konstälskarna hittar även posters med abstrakt konst i olika stilar, både i färg och svartvitt. Skrivmaskiner är ganska populära just nu, så varför inte snygga till vardagsrummet eller hallen med en poster på en häftig gammal skrivmaskin mot en vit bakgrund? Eller kanske ett botaniskt, organiskt motiv passar in bättre hemma hos dig. Kika på sajten och se vad som faller dig i smaken.