Uppgradera hemmet med design outlet

Våren kommer med ny energi och nytt hopp! Blommorna blomstrar och skogarna kantas av blåsippor och vitsippor som glatt spricker upp mellan träd och stenar. Det ger oss alla en ursäkt att köpa lite nya möbler och piffa upp köket med lite nya maskiner, som en riskokare eller brödrost, för även om det inte är något fel på apparaterna vi har är det alltid fräscht att uppgradera hemmet. Vilken tur vi har då att Confident Living, en webbutik med fokus på stilfulla varumärken, har rea just nu.

Oavsett om du är på jakt efter nya utemöbler eller inredningsdetaljer som lampor, mattor och hyllor, så kan du gå in på Confident Living och utforska deras enorma utbud – Sveriges största möbelsortiment som dessutom är busenkelt att navigera. De erbjuder fri frakt på alla köp över 499 kronor och 30 dagars öppet köp.

Dagarna är över då vi behövde köra från butik till butik till butik och vandra ner för oändliga korridorer och göra anteckningar och försöka jämföra priser och utbud tills det snurrade i huvudet. Nu surfar vi bara in på webbutiken och klickar oss fram snabbt och enkelt. I huvudmenyn finner du Belysning och Lampor, Inredning, Kök och Servering, Möbler och Outlet. Vi gillar outlet-avdelningen! Där kan du dessutom gå in på outlet inom Hem och Inredning, Köksapparater, Matlagning, Möbler och Servering.

Confident Living gör det enkelt för oss alla att ha ett snyggt och stilfullt hem med produkter från hundratals varumärken. En stor del av utbudet är skandinaviskt, men de har också en fokus på italienska och franska varumärken.