Maximera användningen av din terrass

Om du har turen att bo lite större och har tillgång till en terrass som du kan inreda och använda, finns det flera saker som du kan göra för att maximera användandet av denna. För de flesta nyttjar endast sin terrass under årets varma sommardagar. Resten av året står den istället tom och öde. Men även våren och hösten kan bjuda på riktigt fina dagar, så varför inte ta vara på detta så mycket som du bara kan?

Inred efter säsong 

För att du faktiskt ska komma att använda terrassen även på våren och hösten är det viktigt att du anpassar inredningen och möblerna för att passa årstiden. Du behöver heller inte ta ut samtliga utemöbler och dynor, då vädret kommer att variera och plötsliga regnskurar kommer både titt som tätt. Investera i en bra förvaring som du kan förvara dynorna och kuddarna till soffan i och ha gärna också en markis eller vindskydd uppfällt som kan fånga upp löv och pollen från träden.

Investera i en terrassvärmare

Men både våren, sommaren och hösten kan också bjuda på riktigt kyliga dagar. Om du vill kunna nyttja din uteplats maximalt, bör du därför investera i en terrassvärmare. Detta gör att du kan bjuda in dina vänner och familj på härliga grillkvällar under de flesta månader på året, utan att ni behöver frysa. Ta bara ut lite filtar och varma skor, sedan kan du njuta av det fina höst- eller vårvädret. Dessutom behöver din grill inte stå och damma igen.