Varje rum är en egen konstform

Det spelar ingen roll om du bor i ett stort hus med massa rum eller i en liten lägenheten med ett rum. Oavsett vad så är varje rum eller del av ditt hem en egen konstform. Det betyder att det inte endast är de tavlor som hänger på väggarna, dekorationer som står på hyllorna eller växterna på fönsterkarmen som är konst. Utan det finns mycket mer som kan vara konst. 

Kanske är det svårt att tro, men egentligen är allt du har hemma konst – till och med din soffa och säng. Du kan skapa konst i köket genom att ha framme olika köksredskap på olika platser så att köket i sin helhet ser ut som ett konstverk. Om du vill satsa på just köket och göra det till ett konstverk kan du hitta inspiration till redskap och tillbehör på exempelvis https://www.kitchentime.se/

Glöm inte dig själv

Att fokusera på ditt hem och göra det så trivsamt och konstnärligt som möjligt är ganska enkelt. Men det är också viktigt att komma ihåg dig själv – för du är ju en del av hemmet. Du kan styla och designa ett rum hur mycket som helst, men om du inte trivs eller har en bra känsla i hemmet så kommer det ändå inte att göra någon nytta. 

Du behöver trivas i ditt hem och känna dig som en del av det för att du ska bli ett med hemmet. Om du inte blir det spelar det ingen roll hur stor mängd konst som finns i rummen.